O gamă largă de varietăți la dispoziția Dumneavoastră: cu o maturitate timpurie, culoare intensă, rezistente la boli și un gust cu aromă seducătoare

Varietățile de măr pe care le cultivăm în prezent

Produsele noastre

Mere
Sisteme anti-îngheț de
Sisteme anti-îngheț de
Tăierea mecanică
Sisteme anti-îngheț de
Sisteme anti-îngheț de

Curiozități despre măr

Sursă de vitamine
Toată lumea vorbește despre beneficiile mărului, dar care sunt ele? Mărul conține vitamina B2 - care provoacă pofta de mâncare și vitamina A - care ajută la normalizarea esofagului. În plus, în măr se conține și vitaminele E, B1, C, B6, R.
Substitute de zahăr natural
Merele sunt recomandate pentru persoanele care suferă de diabet. Acest lucru se datorează faptului că ele conțin cantități mari de fructoză. Ea nu doare ca glucoză și satisface nevoia de dulce.
Proprietăți de purificarea sângelui
Merele au proprietatea de a purifica sângele de colestirolul și alte substanțe nocive deasemenea contribuie la întărirea glandelor sangvine. Gravidelor și persoanelor cu nivel scăzut de hemoglobină le este indicat sp consume mere în stare proaspătă pentru a ridica nivelul fierului în sânge.
O varietate bogată
Aur, Simirenko, Gala - se pare că soiurile de mere pot fi numărate pe degete. De fapt, fructul paradisului este atât de popular încât multe din soiurile lor au fost scoase din întreaga lume. Meri sunt împărțite în interne și grădină, și astfel în primul rând, există 2500 de specii, iar al doilea mai mult de 7500 de soiuri. Și, se pare că, grădinari și crescătorii nu sunt de gând să se oprească la asta!
Marul - simbolul vieții
În cultura multor popoare, mărul este asociat cu sănătatea, fertilitatea, tinerețe și dragoste. Slavii au avut chiar și o tradiție de a aduce mamei copilului nou născut mere, pentru ca acesta să iaputeri de viață. De asemenea, în multe povești ale popoarelor lumii pot fi găsite unele „mere de reîntinerire“ care returnează tinerețea și frumusețea.
Impodobirea pomului de Crăciun
Începînd cu secolul al 16-lea până în secolul al 19-lea europenii, mai preponderent francezii și germanii obișnuiau să împodobească pomul de crăciun cu fructe de măr. Pentru aceasta alegeau fructele de culoare aprinsă și intensă. Dar la mijocul secolului al 19-lea a fost înregistrată o recoltă foarte scăzută de mere cum nu mai fusese până atunci, de aceia sticlarii din Franța au inventat jucarii din sticlă special pentru împodobirea pomului de crăciun care semănau foarte mult cu merele.  Se considera că anume aici s-a început istoria jucăriilor din sticlă pentru sărbătorile de iarnă. 

Întrebari Frecvente

Vreau să fac o comandă în en-gros
Pentru a face o comandă en-gros, aveți nevoie pentru a face o listă a produsului dorit, indicând numărul. Această listă ar trebui să fie trimise la adresa de e-mail specificată în secțiunea „Contacte“.
Pune în comercializare Compania Dvs. material săditor de meri rezistenți la rapăn potrivit pentru cultivarea de mere bio?
Da, partenerii noștri francezi, pe care îii reprezentăm, cultivează o gammă de sorturi de mere, care conțin cel puțin o genă rezistentă la rapăn. Prin îndeplinirea condițiilor agrotehnice este posibilă cultivarea următoarelor specii de mere: Crimson crisp, Dalinette, Story Inored precum și altele similare.
Ce tipuri de echipamente pentru protecția împotriva înghețurilor de primăvară sugerați?
Avem două grupe principale de echipamente: 1. Frostbuster acoperă o zonă de 6-9 ha 2. Frostguard REVOLUTION acoperă o zonă de 1 ha Alegerea echipamentului necesar se face în funcție de aplasarea și zona climatică a localului presupus.
Ce schemă de plantare a livezii este mai potrivită pentru zona țării noastre?
Cel mai optimal mod de răsad este: raportul distanței dintre arbori de 0,8 m și înre rînduri 3,2 m. În același timp, diagrama de răsădire se calculează în mod specific pentru fiecare zonă climatică ținînd cont de puieții și tipul de fruct.

Parteneri