Darurile Basarabiei newsletter

Darurile Basarabiei newsletter categories.

“Euroforța” a prezentat noile linii de sortare a fructelor și legumelor ale producatorului polonez Sorter

Română

La data de 25 mai, 2018 în  s. Bilicenii Vechi, r-n Sîngerei, SRL “Euroforța”  a prezentat noile linii de sortare a fructelor și legumelor ale producatorului polonez Sorter.

Compania SRL “Euroforța”, pe parcursul ultimilor 4 ani este distribuitorul exclusiv a tehnologiilor performante de sortare „Sorter“ pe teritoriul Republicii Moldova.

Avem la dispoziție:

Compania "Darurile Basarabiei" a organizat seminarul anual

Română

La 26 iulie a avut loc seminarul SIMPLICUTURA: TEHNOLOGII DE PROTECȚIE LA CULTURILE POMICOLE în localitatea Malinovscoe, r-l Rîșcani, eveniment organizat de compania Darurile Basarabiei împreună cu ADAMA AGRICULTURAL SOLUTIONS, la care au fost invitați peste 170 de antreprenori și agricultori.

"Darurile Basarabiei" SRL a devenit distribuitor a companiei poloneze "Sorter"

Română

"Darurile Basarabiei" SRL a devenit distribuitor a companiei poloneze "Sorter.
"Sorter" este un producător de mașini și echipamente pentru sortarea legumelor și fructelor, paletizare, ambalare și platformă modernă de recoltare din Polonia.

Comercializarea puieților de soiuri noi, cum ar fi: Story Inored, Galmac, Crimson Crisp

Română

Story Inored - are un aspect atractiv și  se păstrează pe termen lung la + 3 ° C într-un frigider obișnuit fără SmartFreshSM.

Galmac - soi de măr timpuriu. Termenul de maturare de 4 săptămâni înainte de Golden. Bun gust și aspect atractiv.

Crimson Crisp - soi de măr timpuriu. Maturarea cu 10 zile înainte lui Golden Delicious. Aspect foarte atractiv, densitate mare a miezului, gust foarte bun.

Vanzare Linii de sortare

Română

Vanzare Linii de sortare de noi tehnologii pentru sortarea legumelor cultivate în sere.

Noile evoluții FrostGuard REVOLUTION

Română

Fabricarea și vânzarea a tipurilor noi de mașini împotriva înghețurilor de primăvară, cu un mod mai economic de funcționare, în care a fost redus consumul de gaze cu până la 11 de litri pe oră.